eur:
394.51
usd:
355.74
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Titkok a legújabb álompárról

Nem sokáig maradt társ nélkül Cameron Diaz, ami nem is meglepő, hiszen a színésznő Hollywood legsikeresebb és legszebb hölgyei közé tartozik. Legújabb választottja Jude Law, akivel a Holiday című film tavalyi forgatásán esett szerelembe.

Januárban szakított egymással Justin Timberlake és Cameron Diaz, ami a gyönyörű színésznőt már aligha rázta meg, hiszen - saját bevallása szerint akkor már szerelmes volt Jude Law-ba.

Cameron Diaz a Holiday című film tavalyi forgatásán szeretett színésztársába, majd januárban szakított az énekes Justin Timberlake-kel. Jude Law februárban fejezte be kapcsolatát Sienna Millerrel, majd egy ideig Kim Hershow-val járt, ám májusban vele is szakított.

Ezt követően jöttek össze Cameron Diazzal, aki a hírek szerint fülig szerelmes a színészbe. "Karizmatikus, vicces, nyitott és sármos. Nagyon könnyű beleszeretni" - mondta Cameron Diaz korábban.

A színésznő egyik közeli barátja szerint kapcsolatuk kulcsa mindig is a jókedv volt, és erre a hétre is ezt tervezik, ugyanis Jude Law Amerikába utazott, hogy együtt legyen legújabb választottjával.

Más kérdés, hogy ugyanezen barát szerint egyelőre mind Cameron Diaz, mind Jude Law egyelőre legutóbbi szakítását próbálja feldolgozni és nem biztosak abban, hogy szeretnének teljes erővel beleugrani egy kapcsolatba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×