eur:
394.33
usd:
355.63
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Szenzáció: várandóssága miatt törli koncertjeit a szupersztár énekesnő?

Christina Aguilera a színpad mögött összeesett, ezért az orvosok arra kötelezték, hogy törölje még hátralévő ausztráliai koncertjeit. Gyakorlatilag biztosra vehető, hogy az énekesnő gyermeket vár, bár hivatalosan ezt eddig senki sem erősítette meg.

Váratlanul összeesett a színpad mögött Christina Aguilera világkörüli koncertturnéja pénteki, melbourne-i előadásán. A hivatalos közlemény szerint az énekesnő légzési nehézségekkel küzdött.

Bár megpróbálta végigénekelni a koncertet, kénytelen volt dalokat kihagyni, a ráadásra pedig már nem is ment ki a színpadra.

Az orvosok azonnal utasították a világsztárt, hogy mondja le hátralévő két melbourne-i koncertjét, ráadásul teljes ágynyugalmat írtak elő neki.

A bulvárlapok úgy tudják, hogy Christina Aguilera kisbabát vár és már a negyedik hónapban van, bár ezt hivatalosan még senki sem erősítette meg.

Az értesülések szerint az énekesnő menedzsmentje csak arra vár, hogy sikerüljön nyélbe ütni egy megállapodást valamelyik magazinnal, ahol bejelentenék az örvendetes eseményt.

A hivatalos kommentár szerint Christina Aguilera megfázással bajlódik. "Szeretnék minden rajongómtól elnézést kérni. Nagyon csalódott vagyok, hogy nem tudom mindannyiótoknak bemutatni az előadásomat" - hangzott az énekesnő közleménye.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×