eur:
394.33
usd:
355.63
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Hatalmas torlódás az Erzsébet hídnál

Hatalmas torlódás alakult ki az Erzsébet híd budai hídfőjénél, miután négy autó ütközött össze. A karambolnak egy súlyos és két könnyebb sérültje van. A közlekedést a baleseten kívül az is nehezíti, hogy az Avar utca és a BAH-csomópont között mindkét irányban lezárták a külső sávot.

Négy autó ütközött össze hétfő kora reggel az Erzsébet híd budai hídfőjénél, ennek következtében hatalmas a torlódás a környéken.

A baleset akkor történt, amikor egy horvát rendszámú kisbusz szabálytalan sávváltás közben nekiütközött egy magyar rendszámú személygépkocsinak, a hirtelen fékezés miatt pedig még két autó összeütközött velük.

A balesetnek egy súlyos és két könnyebb sérültje van. A helyszínen folyik a műszaki mentés, nagy a torlódás - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A közlekedést a baleseten kívül az is nehezíti, hogy az Avar utca és a BAH-csomópont között mindkét irányban lezárták a külső sávot.

A Fővinform ügyeletese, Pongrácz Dániel elmondta, hogy az Erzsébet híd felé a buszsávot zárták le, itt gázvezetéket cserélnek, a BAH-csomópont irányában pedig a külső sávban csatornafedeleket cserélik ki, így itt csak egy sáv járható.

Ebben az irányban mindennapos lehet a torlódás - tette hozzá a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×