eur:
394.33
usd:
355.63
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Román maffia fenyegeti a sztárfocista családját

Állandó védelem alatt áll a Barcelona labdarúgója, Thierry Henry családja, miután kiderült: egy kelet-európai - feltehetően román - bűnözőcsoport azt tervezi, hogy elrabolja a francia labdarúgó Londonban élő kétéves kislányát.

Egy kelet-európai - alighanem román - maffiacsoport el akarja rabolni a Barcelona labdarúgója, Thierry Henry kétéves kislányát - figyelmeztette a francia labdarúgót a brit rendőrség különleges egysége.

Az Arsenalból az idén nyáron a katalán klubba igazolt világ- és Európa-bajnok labdarúgó Londonban maradt, válófélben lévő feleségét és kislányát éjjel-nappal őrzi egy biztonsági szolgálat és egy zártláncú televíziót is felszereltek a házban és környékén.

"Claire már eddig is állandó frászban élt a fenyegetés miatt, a helyzet sokat romlott, mióta Thierry ezer mérföldre van tőlük. Nagyon megrázta az is, ahogyan Kerry Katona házába betörtek és késsel fenyegették az énekesnőt a saját otthonában. Claire most valami sokkal rosszabbtól tart" - mesélte a család egyik barátja.

Henry-ék gazdagsága és a futballista világhíre természetes célponttá teszi pket a bűnbandák számára. A labdarúgó a Barcelonánál heti 130 ezer fontot (48 millió forintot) keres majd, a küszöbön álló válóper pedig szakemberek szerint mintegy 10 millió fontot (3,7 milliárd) forintot jelenthet feleségének.

Szakemberek szerint a fenyegetés mögött a nagy-britanniai román maffia áll, amelyet gyermekrablás, emberkereskedelem és a szexrabszolgaság céljából hoztak létre.

Visszatérve Thierry henry családjához, a fent említett barát szerint a feleséget különösen azért rázta meg a fenyegetés, mert szívesen sétál kislányával egy közeli parkban, ahol nagyon könnyű célpontot jelenthettek az emberrablóknak.

A bevezetett biztonsági intézkedések nyomán most már állandóan figyelik a gyanús autókat, a gyermekre felügyelő hölgyet pedig testőrök kísérik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×