eur:
394.95
usd:
356.57
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Megtámadták a mentőket, meghalt a beteg

Kövekkel dobált meg és leszorított egy mentőautót az útról néhány fiatal Nagy-Britanniában. A férfi, akit a mentősök emiatt csak késve tudtak bevinni a kórházba, belehalt a szívrohamba.

Három fiatalt keres a brit rendőrség, akik kövekkel dobálták meg és elzárták egy mentőautó útját, miközben annak személyzete egy idős infarktusos beteg életéért küzdött.

A férfi a kórházba szállítása után meghalt, orvosai szerint legalább öt perccel előbb kellett volna beérkeznie ahhoz, hogy megmenthessék az életét.

"A mentők megpróbálták rábeszélni ezeket a gengsztereket, hogy álljanak odébb, hiszen kockára teszik a beteg életét, de azok a kerékpárjaikkal továbbra is elzárták a keskeny utat" - mondta az egyik szemtanú.

A mentőszolgálatnál közölték: az ilyen esetek mind a betegek, mint a személyzet életét veszélyeztetik, ezért nem engedik, hogy ilyesmi újra megtörténjen.

Az egyik helyi városatya elismerte, hogy a településen, Ashton-in-Makerfieldben problémát okoz a vandalizmus és az, hogy a fiatalok többet isznak a kelleténél, de hozzátette: ehhez hasonló eset eddig nem történt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×