eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Több mint 7 milliárd ütötte Harry Potter markát

Alig pár nappal azután, hogy megjelent a Harry Potter-sorozat utolsó kötete, nagy napot ünnepelt a főhőst a filmekben megszemélyesítő színész is. Daniel Radcliffe ugyanis hétfőn lett 18 éves, így a brit törvények szerint immár szabadon rendelkezik mintegy 20 millió fontos (7,3 milliárd forintos) vagyonával.

Képzeljék el, hogy most ünneplik 18. születésnapjukat, ami egyben azt is jelenti, hogy hivatalosan is hozzájuthatnak az eddig megkeresett pénzükhöz. Ami pedig nem kis összeg, hiszen a Harry Potter-sorozat címszereplőjeként az eddigi filmekkel mintegy 20 millió fontot (7,3 milliárd forintot) kerestek...

A legtöbben alighanem azzal ünnepelnének, hogy elrohannak egy luxusautókat árusító szalonba, esetleg kinéznek egy kisebb yachtot is maguknak, feltétlenül lefoglalnak egy karibi nyaralást, majd hatalmas buli keretében megünneplik a nagykorúvá válást.

Könyv, CD vagy DVD

Nem így tett azonban Daniel Radcliffe, a Harry Potter-sorozat cmíszereplője, aki hétfőn az Anglia - India krikettmeccs megtekintésével múlatta az időt, majd kijelentette: első bevásárlása alighanem egy CD, DVD vagy könyv lesz.

"Az emberek azt várták tőlem, hogy valami masszív, extravagáns bulit rendezek rengeteg hírességgel, de ez nem az én stílusom. Ide kilátogatni egy napra, ez egy valóra vált álom. Nem hiszem, hogy különösen extravagáns lenne a mai napom. Azokat a dolgokat szeretem, melyek 10 fontba kerülnek: egy CD, egy DVD vagy egy könyv..." - nyilatkozta a színész.

Daniel Radcliffe olyannyira ragaszkodik a hétköznapokhoz, hogy bár felajánlották neki, nem fogadta el a mérkőzés megtekintéséhez a saját páholyt, inkább a haverjaival nézte a mérkőzést a 20 fontos helyekről.

Nem hordja a védjeggyé vált szemüveget

Lehet ugyan, hogy a színész nem akar tudomást venni gazdagságáról, azzal azonban szembesülnie kell, hogy igazi sztár, aki nem mehet ki az utcára anélkül, hogy rajongók ne követnék.

"A szemüveg például a Harry Potter-karakter része, ezért próbálom minél kevesebbet viselni, amikor elmegyek hazulról" - mondta Daniel Radcliffe, aki egyébként vagyonából 3 millió 333 ezer 333-szor nézhetné meg a moziban saját magát, mint Harry Pottert, esetleg rendelhetne 4 millió példányt a legújabb Harry Potter-könyvből (a hipermarketek ugyanis 5 fontért árulják JK Rowling regényét Nagy-Britanniában)...

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×