eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

A 9 milliós sztárfogadás: "ágyba viszem David Beckhamet!"

A leginkább botrányairól elhíresült Lindsay Lohan fogadást kötött a barátaival arról, hogy elcsábítja David Beckhamet. A Los Angeles Galaxy nemrég Amerikába költözött középpályása igencsak népszerű a nők között, így feleségének van aggódnivalója.

Nem akármilyen fogadást kötött barátaival Lindsay Lohan: a főleg botrányos magánéletéről, mintsem művészetéről ismert színésznő ugyanis 25 ezer fontot (9 millió forintot) tett arra, hogy elcsábítja feleségétől David Beckhamet.

A Los Angeles Galaxy angol középpályása a napokban mutatkozott be új csapatában, ám érkezését immár hetek óta hatalmas érdeklődés övezi az Egyesült Államokban.

"Lindsay és a haverjai állandóan Beckahmék érkezéséről beszélnek. Mindannyian úgy gondolják, hogy David fantasztikusan jóképű...A gazdag csajok mind találkozni akarnak Beckhammel" - mesélte egy ismerős.

Victoria Beckhamnek már csak azért is vigyáznia kell, mert az amerikai nők a jelek szerint teljesen oda vannak férjéért. A Jóbarátosk egykori sztárja, Jennifer Aniston például egyenesen bérletet váltott az LA Galaxy meccseire, de a bajnokságban egyébként finoman szólva is bukdácsoló csapatnak már októberi mérkőzéseire sem lehet jegyet kapni.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×