eur:
394.95
usd:
356.57
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Saját focicsapatot akar David Beckham

Egy-két gyereket még mindenképpen szeretnének - vallotta be David Beckham egy televíziós interjúban. A brit focista és felesége, Victoria soha nem rejtette véka alá, hogy szeretnének kislányt is három fiúk mellé.

Beckhamék semmiképpen nem akarnak megállni a három gyereknél. Brooklyn 8, Romeo 4, Cruz pedig kétéves.

"Mindig szerettem volna egy kislányt, de három gyönyörű fiúval áldott meg a sors. De ha születne még egy vagy két gyerekünk, az lenne az igazi áldás" - nyilatkozta David Beckham az ITV1 csatornának. A focistáról szóló dokumentumfilmet kedden vetítik majd le.

Beckham bevallotta, hogy néha nehéz ennyi gyerekkel, de semmi sem olyan nagyszerű érzés számára, mint hazamenni a fiaihoz, és velük tölteni a szabadidejét.

"Nincs a világon ennél jobb. Tudja ezt minden szülő" - tette hozzá Beckham, aki az interjúban azt is bevallotta, hogy igazi bőgőmasina. A kérdésre, hogy érzelmes embernek tartja-e magát, határozott igennek felelt. "Ha nem igazán szomorú filmet nézünk, akkor is sírva fakadok. Victoria mindig csodálkozik ilyenkor" - vallotta be.

Beckham elismerte azt is, hogy talán nem lesz sikeres a amerikai pályafutása, nem sikerül majd eléggé népszerűvé tennie a focit. "Biztos vagyok benne, hogy bármilyen sikeres legyen is számomra a következő öt év, lesznek majd olyanok, akik azt mondják, hogy nem sikerült magasabb szintre emelnem a focit Amerikában. De megpróbálni mindenképpen élvezetes lesz. Ha sikerül - jó; ha nem, akkor is mindenki tudni fogja, hogy én megtettem minden tőlem telhetőt."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×