eur:
394.95
usd:
356.57
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Halálra rémült a szupermodell

Nem sikerült megsemmisítenie Kate Mossnak minden közös emléket, amely botrányhős egykori szerelméhez, Pete Doherty-hez köti. A pár minden közös élményét videóra vette, de a nyolc kazettából kettő szőrén-szálán eltűnt. A modell attól fél, Pete visszaél majd a felvétellel.

Kate Moss és Pete Doherty minden közös élményt megörökített. Felvették ibizai nyaralásukat és azt is, hogyan mulattak legutóbb a glastonbury fesztiválon, de a kamera akkor is dolgozott, amikor kettesben voltak odahaza zárt ajtók mögött.

Szakításuk után Kate a nyolc kazettából csak hatot tudott megsemmisíteni, kettő eltűnt. Egy név nélkül nyilatkozó barát szerint a modell attól fél, hogy egykori szerelme visszaél majd a felvétellel; felteszi az internetre vagy eladja, hogy megalázza őt.

A felvételek egy része már korábban felkerült a világhálóra, azokban azonban nem volt semmi kínos: a pár duettet énekelt rajtuk. Feltűnik ugyan a képen a félmeztelen Kate, de a modell ezt nem szégyelli. Mint ahogy talán azt sem, hogy jó néhány jelenet mutatja, amint részegen káromkodik. "Amíg együtt voltak, elment az ilyesmi. Kate romantikusnak találta a dolgot - úgy gondolta, olyanok együtt, mint John Lennon és Yoko Ono" - vélekedett a forrás.

Azokat a felvételeket Pete a barátnője beleegyezésével tette fel az internetre - most viszont Kate-mek nem lesz beleszólása abba, mi legyen a kazetták sorsa. "Pete azt csinál velük, amit akar. És mindnyájan tudjuk, mire képes, ha el van keseredve" - tette hozzá az ismerős.

A modell július elején rúgta ki a barátját, és a biztonság kedvéért a zárakat is kicseréltette észak-londoni lakása ajtaján. Sok jóra nem számíthat volt barátjától. Pete Doherty hatjegyű összegért adta el emlékiratait; a könyv a múlt hónapban jelent meg, és szaftos részleteket tartalmaz a pár magánéletéről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×