eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Elfogtak egy toplistás szabolcsi adócsalót

Elfogott egy toplistás, kiemelten keresett adócsalót a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság célkörözési csoportja Budapesten - közölte a szervezet bűnügyi igazgatója.

A felelősségre vonás elől bujkáló kállósemjéni férfit három év óta, négy igazságügyi hatóság körözése alapján keresték, több mint ötvenmillió forint összegű adócsalásért - mondta Kovács Sándor ezredes.

Hangsúlyozta: ez volt a tizedik toplistás elfogása a szabolcsi célkörözési csoport tagjainak az idén, továbbá két keresett személy tartózkodási helyét is sikerült feltárniuk, az egyik Spanyolországban, míg a másik Olaszországban bujkál, s információi szerint az ottani hatóságok már megkezdték felkutatásukat.

A szabolcsi főkapitányság vezető beosztású rendőrtisztje szólt arról is, hogy az első fél évben "látványos eredményt ért el a rendőrség a körözött személyek elfogásában a megyében", közel kétszáz keresett embert vettek őrizetbe.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×