eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Először hármasban akarta, aztán férje nélkül, végül férjével

Börtön vár arra a 29 éves brit nőre, aki egy időben volt férjnél és élt regisztrált élettársi kapcsolatban egy másik nővel.

Egyszerre volt férjnél és élt regisztrált élettársi kapcsolatban egy másik nővel Suzanne Mitchell.

A 29 éves brit nő hét évvel ezelőtt ment hozzá Charles Mitchellhez, és az első házasságában született három fiú után további két gyermeknek adott életet.

A nagy-britanniai Ditheringtonban élő Suzanne Mitchell azonban összeismerkedett egy 24 éves nővel, Caroline Beddoes-zal, akivel három hónap után, 2005 februárjában hivatalosan regisztrált élettársi kapcsolatot is kötött.

A regisztrálás ugyanott történt, ahol korábban férjéhez is hozzáment. Caroline Beddoes rövid időn belül Mitchellékhez költözött.

"Caroline azt mondta, hogy biszexuális, és arra vágyik, hogy velem és Charles-szal egyszerre szeretkezzen. Charles azonban nem ment ebbe bele, így csak mi ketten feküdtünk le" - mondta Suzanne Mitchell.

Caroline Beddoes ugyanakkor azt állítja, hogy úgy tudta, Suzanne nincs férjnél, ugyanis a nő ezt mondta neki.

A felszarvazott férj először, kiszorulva a hálószobából, a földszinti kanapén aludt, majd később, megunva a különös szerelmi háromszöget, két közös gyermekükkel elköltözött a házból.

Suzanne Mitchell néhány héten belül azonban megbánta tettét, és megkérte "feleségét", hogy költözzön el, és immár újra együtt él férjével.

A 29 éves nőt ennek ellenére tavaly november letartóztatták, és vádat emeltek ellene.

Suzanne Mitchell a shrewsbury-i bíróságon folyó perben beismerte, hogy eltitkolta házastársai kapcsolatát.

A nőt ugyanakkor bigámia miatt nem ítélhetik el, ugyanis a törvények kizárólag a heteroszexuális kapcsolatokra vonatkoznak. A perben augusztus 6-án hoznak ítéletet.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×