eur:
389.67
usd:
362.13
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Egy évvel korábban érkezett a nem várt vendég

Négyezer kilométert tett meg egy Torontóban tanító walesi férfi, hogy ott legyen a barátja esküvőjén. Csak éppen a dátumot nézte el - egy teljes évvel.

Dave Barclay azt hitte, július 6-án nősül meg gyerekkori barátja. Amikor megkapta az értesítést, ötszáz fontért (182 ezer forintért) megvette a repülőjegyet, kitisztíttatta az ünnepi öltönyét, még fodrászhoz is elment.

Csak odahaza után derült ki, hogy kicsit korán érkezett. "Felhívtam a barátomat, hogy megkérdezzem, hány órakor és hol lesz a ceremónia. Még nem tudom, felelte, mert jövőre nősülök" - mesélte a pórul járt férfi.

Barclay elismerte, hogy az e-mailben, amit a barátjától kapott, évszám nem, csak hónap és nap szerepelt. "Azt írta, július 6-án nősül. Meg sem fordult a fejemben, hogy nem az idei évről van szó" - tette hozzá Barclay, aki szerint a barátnője a hibás azért, mert egy évvel korábban jött el az esküvőre. "Ö szokott odafigyelni az ilyen dolgokra."

A férfi azonban nem merte bevallani a barátjának, hogy kizárólag az esküvő miatt látogatott haza Torontóból, ahol három éve dolgozik. "Nagyon megkönnyebbült, amikor azt mondtam, egyébként is hazajöttem volna. Attól félt, hogy benyújtom neki a számlát a repülőjegyről."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×