eur:
389.62
usd:
361.99
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

David Hasselhoff a lányok helyett az üveget válaszotta

A Baywatch sztárja bevallotta, hogy akkor is inkább a minibárt választotta, amikor az érte rajongó lányok az ajtaját verték.

David Hasselhoff új könyvében ír arról, miért nézett inkább a pohár fenekére ahelyett, hogy a lányokkat foglalkozott volna.

"A lányok ott ácsorogtak volna a lakókocsim ajtajánál, és zajt csaptak volna, hogy bejuthassanak, ezért én inkább a minibárt választottam" - írta a színész.

"Az asszisztenseimnek jutottak a lányok, nekem a piák" - tette hozzá az egykori Michael Knight.

David Hasselhoff elárulta azt is: azért kezdett inni még a 70-es években, hogy "megölje szorongását és magányát".

A Knight Rider sorozat befejezése után, és a Baywatch forgatásának indulása közötti három évben ismét a pohárhoz nyúlt, amiért akkoriban senki sem ajánlott neki szerepet.

A színész azt állítja: az ő véralkoholszintje volt a valaha mért legmagasabb, amikor bekerült az elvonókúrára a Betty Ford Klinikán.

Megfogadta gyerekeinek, hogy a kedvükért józan marad, néhány napja azonban megjelent egy, a lánya által készített videó az interneten, amelyen tisztán látszik, hogy a színész korábban magába döntött néhány pohárkával.

Címlapról ajánljuk
Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

A pénzes amerikai családok egyre gyakrabban folyamodnak második állampolgárságért vagy állandó lakhatási engedélyért külföldön. Az igazán tehetősek valóságos „útlevél-portfóliókat” gyűjtenek – egy ügyvédi iroda szerint minderre a potenciális kockázatok késztetik őket. De melyek ezek?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×