eur:
396.76
usd:
359.46
bux:
72075.48
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

A szupermodell csúnyulásának története - képekben

Több, Kate Mossról készült fényképet is árverésre bocsát az egyik aukciósház. A kritikusok szerint a fotók alapján kiderül, hogy 17 év alatt mennyire megcsúnyult a brit modell.

A Christie's árverésén olyan fotók kerülnek kalapács alá, amelyek a modellt pályája kezdetén és csúcsán ábrázolják.

A képeken szereplő Kate Moss óriási kontrasztot mutat a 33 éves szupermodell jelenlegi megjelenésével. Kate Moss nem veti meg a kábítószereket, gyakran éjszakázik, ez pedig meglátszik egykor hamvas szépségű arcán is.

Az egyik fényképet a 16 éves Kate Mossról a modell szülővárosának, Croydonnak egy bányájában készítette Corinne Day 1990-ben. Az eddig nem publikált kép a várakozások szerint hatezer fontért (2,2 millió forintért) fog elkelni.

Egy másik, híressé váló fotón a 19 éves modell látható alsóneműben és egy rózsaszín atlétában, ez hétezer fontért vásárolható meg. A legdrágább kikiáltási ára két aktfotónak van: az egyiket 15, a másikat 22 ezer fontért árulják. A modellt smink nélkül ábrázoló hatdarabos sorozatot 15 és 20 ezer font közötti áron kínálja a Christie's.

Az aukciósház egyik vezető fotósa, Yuka Yamaji szerint Kate Moss kulturális ikon, és vitathatatlanul napjaink legbefolyásosabb modellje.

Ide kattintva megnézheti az árverésre bocsátott képeket, és eldöntheti, igaza van-e a sztár kritikusainak.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra
Aréna

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×