eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Sokkoló fordulat: meggyilkolták a szupermodellt?

A világ leghíresebb szexszimbóluma halálának körülményeit mindig ellentmondások övezték. Marilyn Monroe (mert róla van szó) mindig is a közelmúltban elhunyt Anna Nicole Smith példaképének számított. A jelek szerint nem csak életében, de még halálában is, hiszen úgy tűnik, a történelem ismétli önmagát...

Anna Nicole Smith sosem titkolta, hogy Marilyn Monroe-t tekinti példaképének. A közelmúltban elhunyt modell életével és külsejével is megpróbálta utánozni nagynevű elődjét. A jelek szerint halála is hasonlóan rejtélyes...

Marilyn Monroe 1962-ben, meglehetősen rejtélyes körülmények között hunyt el. Bár halálát hivatalosan gyógyszer túladagolás okozta, sosem szűntek meg terjedni a különböző összeesküvés-elméletek.

Közel fél évszázaddal később az Anna Nicole Smith halálának körülményeit vizsgáló halottkém drámai új bizonyítékokat talált, melyeket már a rendőrség is vizsgál, ám melyeket egyelőre nem hoznak nyilvánosságra.

Fordulat fordulat után

A nyomozók szerint is "jelentős" új adatok jutottak a birtokukba. "Ez az egész váratlan. Ugyanakkor ebben az ügyben több a fordulat, mint amennyit valaha is el tudtam volna képzelni" - jelentette ki az orvosi vizsgálatokat végző Dr. Joshua Pepper.

A szakember még a múlt héten találkozott a rendőrségi vizsgálatot vezető Charlie Tigerrel, aki közölte vele, hogy új bizonyítékok merültek fel.

"Nem visszatartott bizonyítékról van szó, hanem olyan kiegészítő információról, amely a nyomozás során merült fel" - közölte egy rendőrségi szóvivő.

A nő volt barátját vádolják

Anna Nicole Smith testőre, Maurice Brighthaupt korábban azt mondta, hogy a néhai modell élettársa, Howard K. Stern "rendkívül gyanúsan" viselkedett a nő halála előtti órákban.

A testőr szerint a férfi a modell halálát megelőző hónapokban rendszeresen "bizonyos típusú gyógyszereket" adott Anna Nicole Smithnek. A nő családja egyébként már nyilvánosan is megvádolta a férfit azzal, hogy ő gyilkolta meg a modellt.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×