eur:
390.24
usd:
364.28
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Elvált 18 milliárdért, majd kirabolták

Betörtek a biztonsági rendszerrel védett villájába, és kirabolták azt a nőt, aki válásakor 48 millió fontot (18 milliárd forintot) kapott.

Beverley Charmannek, a biztosítási cég tulajdonosaként milliárdos vagyonra szert tett John Charman korábbi feleségének sevenoaks-i villájába péntek este tört be egy férfi.

A házat magas fallal és elektronikus kapurendszerrel védték, ám a betörő ezt könnyen kijátszotta. A nőt pisztollyal fenyegette meg, és a széfet, valamint az ékszereket követelte, majd a zsákmányt megszerezve a nőt megkötözte. Beverley Charmanre később fia talált rá, aki értesítette a rendőrséget.

A rendőrség szerint a válási procedúra is közrejátszott abban, hogy a rablók célpontjává vált Beverley Charman.

Az 53 éves nőnek a váláskor 48 millió fontot ítélt meg a bíróság. Korábbi férje ezt sokallta, legfeljebb 20 milliót tartott reálisnak, és fellebbezett a döntés ellen.

A múlt héten tartott tárgyaláson Beverley Charman azzal érvelt, hogy egyenlően kell elosztani a vagyont a felek között. A nőt az az ügyvéd képviseli, aki Paul McCartney válófélben lévő felesége, Heather Mills ügyében is a magasabb összegű megegyezésért harcol.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×