eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

A sztárlabdarúgó fizetésére fáj Paul McCartney feleségének foga

Pusztán azért, hogy elváljon Paul McCartneytól, Heather Mills akkora összeget vár, amekkorát a sztárlabdarúgó Wayne Rooney keres a Manchester Unitedben. A zenész, akinek vagyonát állítólag durván túlbecsülik, elfogadhatatlannak tartja a követelést.

Heather Mills napi 10 ezer fontot (több mint 3,7 millió forint) vár azért, hogy elváljon férjétől. A nő azután közölte az összeget, hogy kiszámolta, mennyit költ. Számára ez csupán arra lenne elég, hogy "valahogy eléldegéljen" belőle.

"Ez elképesztő. Ha megnézzük, honnan indult ez az egész, tízezer font naponta döbbenetes összeg. Épp annyi, amennyit az élvonalban játszó labdarúgók kapnak. Sok ember akár egy évben kap csak ennyi pénzt, ő pedig egyetlen napra követeli" - mondta Paul McCartney egyik közeli barátja.

Gyors válás jó pénzért

A zenész ismerősei szerint Heather Mills hajlandó lenne villámgyorsan elválni, persze csak akkor, ha jól megfizetik: ezért 40 millió fontot (csaknem másfél milliárd forint) vár a volt Beatle-től.

A férj azonban azt állítja, jóval kisebb a vagyona annál, amekkorára becsülik: közel sincsen a 825 millió fonthoz.

Mikor lesz megegyezés?

Mikor a pár elhatározta a válást, még mindketten abban bíztak, hogy barátságban és lehetőleg gyorsan le tudják zárni kapcsolatukat, az ügy azonban már 2006 tavasza óta húzódik, és valószínűleg még ebben az évben sem sikerül megegyezniük a feleknek.

Sir Paul barátai szerint annyira bőkezű akar lenni, amennyire csak tud, Heather Mills azonban túl sokat követel.

Címlapról ajánljuk
Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban
5-0

Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban

A magyar válogatott az első félidő után még „csak” egygólos hátrányban volt Düsseldorfban a németek ellen, ám a második játékrészben súlyos vereségbe szaladt bele. A Nemzetek Ligája 2024–2025-ös kiírásának első fordulójában: Németország–Magyarország 5-0.

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×