eur:
389.22
usd:
362.61
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Újabb pikáns részletek a sztárpár válásáról

Folytatódik Paul McCartney és Heather Mills válópere, és bár a pár el akarta kerülni a nagy felhajtást, lassan a nagyközönség is megismeri kettejük elszakadásának minden részletét.

A zenész ügyvédei nemrég egy megegyezés tervezetét adták át Heather Millsnek, amelyben szerepeltek Paul McCartney feltételei is: többen tudni vélték, hogy az egykori Beatle azt kötötte ki, hogy feleségének titokban kell tartania házasságuk részleteit.

A megállapodás azonban valószínűleg nem jött létre, hiszen szerdán ismét a bíróságon találkozott a két híresség: mindketten jogászaikkal érkeztek a tárgyalás előtti meghallgatásra.

A 39 éves Heather Mills és Sir Paul 2006 májusában jelentették be, hogy véget kívánnak vetni házasságuknak, és bár az elején mindketten a kulturált válásban reménykedtek, az ügy egyre jobban eldurvult.

Nem tudni, kihez kerül a gyerek

Még az sem dőlt el, melyiküknél marad hároméves kislányuk, Beatrice.

Korábban kiszivárgott, hogy az asszony a bíróságon bejelentette: férje több alkalommal bántalmazta, állítólag egyszer akkor is szándékosan meglökte, amikor várandós volt lányukkal.

A hírek szerint a válás perköltsége már egymillió fontra (csaknem 3,8 milliárd forint) rúg. Az is előfordult már, hogy Heather Mills önmagát védte egy-egy alkalommal, hogy megspórolja az ügyvédi díjat.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×