eur:
394.29
usd:
370.33
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Agyonlőtték Eminem legjobb barátját

Tűzharcban életét vesztette Proof amerikai rap-zenész kedd hajnalban egy detroiti klub előtt. A klub azon az Eight Mile úton található, amely Eminem nagy sikerű filmjének címe volt. Proof maga is szerepelt a moziban.

A Detroit külvárosában Található CCC éjszakai klub előtt kitört lövöldözésben a D12 együttes énekesén kívül egy másik férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A hatóságok egyelőre nem tudják, hogy mi vezetett a tűzharchoz. Az áldozatok egyike sem állt kapcsolatban az alvilággal, ugyanakkor a klub régóta botrányos helynek számított.

A 31 éves Deshaun "Proof" Holton, a jelenlegi talán legnagyobb fehér rap-sztár, Eminem egyik legjobb barátja volt. Sokszor léptek fel együtt, több közös videóklipet is készítettek, és Proof volt Eminem esküvői tanúja.

A zenész halálának egyik szomorú vetülete, hogy Proof egyik céljának tekintette annak a sztereotípiának a meghaladását, mely szerint a rap-énekesek általában erőszakos halált halnak.

Proof már a második rapper Eminem környezetéből, akit az elmúlt hónapokban meggyilkoltak. Tavaly decemberben Obie Trice-t lőtték le ugyancsak Detroitban.

A D12 együttes első albuma, a Devil's Night 2001-ben jelent meg és 4 millió példányban kelt el.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×