eur:
392.5
usd:
365.82
bux:
66629.59
2024. április 26. péntek Ervin

"Egyelőre nem tudunk felszállni, mert eltűnt a mobilom"

Egy charter-járat négy órás késéssel tudott csak elindulni, mert a pilóta elvesztette bekapcsolt állapotban lévő mobiltelefonját a pilótafülkében.

A megrökönyödött utasoknak maga a pilóta jelentette be, hogy addig nem tudnak felszállni, amíg meg nem találja bekapcsolva hagyott mobiltelefonját. A pilóta ezután negyedóránként bejelentkezett, és tájékoztatta az utasokat a sikertelen keresgélés állásáról.

Egy idő után ugyan műszaki szakemberek segítségét is kérte a pilóta, akik szét is szedték a pilótafülke egy részét, de így sem lett meg a rejtőzködő telefon.

Végül az utasokat egy órányi várakozás után leszállították a gépről, és további három órányi repülőtéri várakozás után egy másik pilótával végre felszállhattak - írja a The Sun című brit bulvárlap.

Az utaztató cég bocsánatot kért az utasoktól, de kitartott amellett, hogy nem volt más választása. "A gép nem szállhatott fel, amíg meg nem találták és ki nem kapcsolták a telefont. Bekapcsolt telefonnal ugyanis biztonsági okokból nem szabad repülni - mondta a Thomsonfly szóvivője.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×