eur:
393.83
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Csókolózott a válogatott sztár - lemarad a vb-ről

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United válogatott labdarúgójának, Scott Parkernek egy szerencsétlen megbetegedés miatt véget ért az idény.

Az angol válogatott Scott Parker mirigylázban szenved, ami egy csók által terjedő herpeszbetegség és az immunrendszert támadja meg.

A betegség az orvostudomány jelen állása szerint gyógyíthatatlan, elsősorban fájdalomcsillapítókkal és vitaminokkal kezelhető.

Az orvosok szerint a Newcastle United válogatott játékosa nem fog felépülni a németországi világbajnokság kezdetéig, így nagy valószínűséggel nem tarthat az angol csapattal.

Scott Parkert egyébként 6 millió fontért szerződtette a Newcastle Chelsea csapatától.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×