eur:
392.51
usd:
367.59
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Szex kedden és csütörtökön fél 8-kor

H. Beatty Chadwick mostanra egészen biztosan kiérdemelte az "Amerika legmakacsabb volt férje" címet. 11 éve ül ugyanis börtönben azért, mert nem hajlandó elárulni ex-nejének: mit csinált azzal a 2,5 millió dollárral, ami válásukkor szőrén-szálán eltűnt.

A 68 éves philadelphiai férfi maximum 7 évet kapott volna akkor, ha egyszerűen ellopja a pénzt. A volt jogász egyébként bármikor kisétálhatna a börtönből, ha hajlandó volna együttműködni a bírósággal, és elárulná, hol van a pénz. Erre azonban nem hajlandó. Inkább börtönben ül.

Saját ügyvéde, Michael Malloy szerint is szinte olyan az eset, mintha egy Monty Python történet volna.

H. Beatty Chadwick 1994-ben válása kellős közepén az egyik bírósági tárgyalás után tűnt el, és bár később egy fogorvos bejelentése alapján megtalálták és letartóztatták, akkor 2,5 millió dollárt érő vagyonát, amiből az ex-feleségnek is járt volna, azóta sem találják.

A feleségnél 20 év után telt be a pohár

Felesége, akit luxus életmódjuk ellenére meglehetősen rövid pórázon tartott, húsz évnyi házasság után vált el tőle.

A feleség, elbeszélése szerint, arra kényszerült, hogy maga varrja ruháit, neki kellett takarítania a medencét, és nyírnia házuk 3,5 hektáros gyepét. Szexuális életet szigorú beosztás szerint éltek: kizárólag, de kötelezően kedden és csütörtökön reggel fél 8-kor.

A férjénél 18 évvel fiatalabb nőnél akkor telt be a pohár, amikor házastársa megszabta, hogy egy vécére menetelkor maximálisan mennyi papírt használhat.

Hova tűnt a pénz?

A szakértők szerint ma mintegy 8 millió dollárt érő vagyont a nyomozás szerint H. Beatty Chadwick egy gibraltári cégen keresztül utalta el. Õ azt állítja, hogy az egész pénzt elveszítette egy európai ingatlan-vállalkozáson.

Tavaly egy, a bíróság által kijelölt tisztviselő már azt tanácsolta: mivel nem találják a pénzt, engedjék szabadon a férfit. Nem sokkal később azonban börtönhivatalnokok egy olyan levelet találtak a 68 éves férfinél, amelyben egy barátja segítséget ajánlott neki egy Kajmán-szigeteki bankszámla nyitásában.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×