eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára és Szilágyi Péter a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára (b-j) Potápi Árpád János portréjánál a Várkert Bazár épülete előtt, ahol a Miniszterelnökség  57 éves korában elhunyt nemzetpolitikáért felelős államtitkárára gyertyagyújtással emlékeztek 2024. október 19-én.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Gyertyagyújtás az elhunyt magyar politikusra emlékezve

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára és Szilágyi Péter a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára is gyertyát gyújtott Potápi Árpád János emlékére a Várkert Bazár épülete előtt.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk 57 éves korában elhunyt Potápi Árpád János országgyűlési képviselő.

“Potápi Árpád János elvesztése felfoghatatlan tragédia nemcsak családja és szerettei, de az egész magyar nemzet számára. Október 17-én, amikor váratlanul itt hagyott minket, az egyetemes magyarság elvesztett valamit. Egy olyan tartóoszlopot, amelyet valószínűleg sohasem lehet majd pótolni” – emlékezett meg róla a Nemzetpolitikai Államtitkárság.

A politikus csütörtökön, otthonában, a futópadon lett rosszul. Hiába érkezett a segítség, életét nem tudták megmenteni, szívinfarktusban halt meg. Szeptember 5-én, az államtitkár öccse is hasonló körülmények közt halt meg.

Az államtitkár fia a közösségi oldalán azt írt:. “Drága Édesapám! Annyi mindent kéne még elmondanom, s, ha nem teszem, talán már nem is lesz rá alkalom.” Sok mindent tudnék írni, de azt hiszem, hogy kettőnk kapcsolatát úgy tudnám kifejezni, hogy: Köszönöm, hogy a legjobb Édesapa, és példakép voltál számomra. Üdv, Szerető Fiad”

Címlapról ajánljuk
Aszály után vízbőség: lesz-e kiút az ördögi körből?

Aszály után vízbőség: lesz-e kiút az ördögi körből?

Az időjárási szélsőségekhez való alkalmazkodást és a hidrológiai kockázatok mérséklését célozza meg Magyarország és Szerbia új együttműködése a Tisza mentén. A vízügyi szakemberek itt is ugyanazzal a kihívással küzdenek, mint a Duna vagy más folyók mellett: aszály idején nincs elég víz, árvíz idején pedig nincs hová elvezetni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elon Musknak semmi sem drága, ha Trump támogatásáról van szó

Elon Musknak semmi sem drága, ha Trump támogatásáról van szó

A világ leggazdagabb embereként számon tartott Elon Musk újabb lépést tett Donald Trump volt amerikai elnök támogatása érdekében. A milliárdos vállalkozó egy republikánus rendezvényen egymillió dolláros csekket adott át egy résztvevőnek, és bejelentette, hogy a novemberi választásokig naponta hasonló összeget oszt szét azok között, akik aláírják az online petícióját. Ez a lépés azonban jogi kérdéseket vet fel a kifizetések jogszerűségével kapcsolatban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×