eur:
395.94
usd:
369.57
bux:
70647.04
2024. június 26. szerda János, Pál
Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott főpolgármester-jelölt (fent) és Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP főpolgármester-jelöltjének (lent) választási plakátja a Váci úton 2024. június 6-án. Az Európai Parlament tagjainak, valamint a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, továbbá a nemzetiségi önkormányzati képviselők megválasztása 2024. június 9-én lesz Magyarországon.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ki érti Karácsony Gergely apák napi posztját?

Ma van Magyarországon az apák napja. A főpolgármester különös posztot, pontosabban fotót tett ki közösségi oldalára.

Karácsony Gergely Facebook-oldalán az apák napján viccesnek gondolt képpel üzent. Azt írta, hogy ezzel a csodálatos pénteki molinóval kívánok boldog apák napját minden apunak!

Mint arról többször beszámoltunk, Karácsony Gergelyt 41 szavazattal választották meg Budapest vezetőjének azután, hogy újraszámolták az érvénytelen szavazatokat.

Érdekesség, hogy a rivális, Vitézy Dávid kommunikációs vezetője ma egy Bereményi-idézetet posztolt, igaz csak a barátai számára.

Ebben az áll: "Itt állunk és a szánk nyitva van...", majd annyit tesz még hozzá Horváth Csaba, hogy "minden idők legdrámaibb kampányhajrája volt ez, és ahogyan egy jó drámán, ezen is van mit értelmezni, elemezni."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×