eur:
396.39
usd:
370.15
bux:
69828.99
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Pixabay

Megáll a futószalag, de néhol még leszakadhat az ég

Napsütéses, meleg májusi napok jönnek, de továbbra is lesznek zivatarok.

Vasárnap fátyol-, illetve gomolyfelhők zavarhatják a napos időszakokat. Elszórtan főként nyugaton és északon, valamint néhol a középső tájakon alakulhat ki zápor, zivatar - írja az Időkép. A keleti-délkeleti szél délen és a Dunántúlon lehet élénk. Kora reggel 10-17, délután 23-29 fokot mérhetünk.

Hétfőn sok napsütésre készülhetünk, a gomolyokból csak néhol alakulhat ki rövid ideig tartó zápor, esetleg zivatar. Néhol a Dunántúlon és északkeleten élénk lehet a keleti, délkeleti szél. A csúcshőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

Kedden a napsütésé lesz a főszerep, csak kevés helyen - elsősorban nyugaton - alakulhat ki zápor, esetleg zivatar. Napközben helyenként felélénkül a keleti-északkeleti szél, délután a Dunántúlon erősödik fel az északnyugatira forduló szél. Délután 25-29 fokot mérhetünk.

Szerdán egy gyenge hidegfront hatására elszórtan záporok, zivatarok alakulhatnak ki, de napsütésből sem lesz hiány. Az északnyugati szél a Dunántúlon, majd a középső és keleti tájakon élénk, erős lesz. Napközben 22-29 fokig melegedhet a levegő, a Dunántúlon lesz enyhébb az idő.

Címlapról ajánljuk

Honvédelmi államtitkár: a digitális szuperhatalmak támogatása nélkül már két éve kapituláltak volna az ukránok

Korábban átlagban 3-6 hónap telt el egy új harceszköz bevetése és az ellene való hatékony védekezés között, viszont az ukrajnai háború kezdete óta folyamatosan csökken ez az időintervallum – mondta Barthel-Rúzsa Zsolt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×