eur:
389.49
usd:
363.16
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Mentőhelikopter a közel 700 millió forintos költségvetési forrásból épült új mentőhelikopter-bázisnál Miskolcon az átadóünnepsége napján, 2023. augusztus 1-jén.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Súlyos tömegbaleset történt az 1-esen

Összeütközött több jármű, egy személyautó, két motorkerékpár és egy tehergépkocsi az 1-es főúton, a Győrhöz tartozó Győrszentiván közelében vasárnap délelőtt.

A balesetben két ember súlyos, további négy – köztük két gyermek – könnyebb sérüléseket szenvedett – ismertette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa az MTI érdeklődésére közölte, hogy a baleset egyik súlyos sérültjét mentőhelikopterrel, a másik súlyosan megsérült embert, valamint a további négy könnyebb sérültet – köztük a két gyermeket – mentőautóval szállították kórházba.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon arról tájékoztatott, hogy a Gönyű és Győrszentiván kertváros közötti útszakaszon a baleseti szemle és a műszaki mentés idejére a főútvonalat teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani. Déluán 3 óra előtt nemsokkal megszűnt az útzár.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Vasarely 50 évvel megelőzte a korát - Interjú Pierre Vasarelyvel

Vasarely 50 évvel megelőzte a korát - Interjú Pierre Vasarelyvel

Az V. Műtárgybefektetési Konferencia alkalmából Budapestre érkezett Pierre Vasarely, a Fondation Vasarely elnöke. Victor Vasarely örökösét, erkölcsi jogtulajdonosát és életművének gondozóját Zachar Veronika és Kollmann Szilvia, a műtárgy.com-tól kérdezték nagyapjáról, 2019-ben megjelent családregényéről, magyarországi kapcsolatairól, az Alapítvány működéséről, továbbá a jövőbeli terveiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×