eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
László Imre, a DK képviselője azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. július 1-jén.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Házkutatás - Rendőrök szálltak ki a XI. kerületi önkormányzathoz

Házkutatást tart a Budapesti Rendőr-főkapitányság Újbuda Önkormányzatánál, a nyomozás azt hivatott kideríteni, érkeztek-e olyan panaszlevelek, amelyek a Gazdagréti Szivárvány Óvoda egyik volt alkalmazottjával szemben zajló jelenlegi eljáráshoz köthetők.

Az önkormányzatnál a BRFK nyomozó főosztályának gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya tart házkutatást.

Közölték azt is, hogy a rendőrség számítógépeket és adathordozókat foglalt le.

Kiemelték: Újbuda Önkormányzata mindenben együttműködik a nyomozóhatóságokkal, és továbbra is biztosítja a transzparens tájékoztatást.

Sajtóinformációk szerint

szexuális kényszerítés miatt folyik nyomozás egy újbudai óvodában pedagógiai asszisztensként alkalmazott férfi ellen,

akit letartóztatott a bíróság. A Fővárosi Törvényszék szóvivője szombaton közölte, hogy a gyanúsítottat az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe vitték.

Az önkormányzat szerdán tudatta: a Gazdagréti Szivárvány Óvodában történtek felderítése érdekében vizsgálóbiztos kinevezéséről döntött az önkormányzat képviselő-testülete, amely az eljárás idejére az óvoda vezetőjét felfüggesztette a munkavégzés alól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×