eur:
389.32
usd:
363.98
bux:
68107.49
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
füst tábortűz

Ki kellett üríteni a ferihegyi reptér egy részét

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik termináljánál volt gond szerda délután.

Füst miatt nem engedték be az embereket a ferihegyi repülőtér egyik termináljánál - jelezte a Telex egyik olvasója.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér honlapján később megjelent egy tájékoztatás, amely szerint a délután folyamán valóban füst keletkezett a terminálépület egyik részén, ezért az épületrészt a Budapest Airport átmenetileg kiürítette.

A füst egy pontosabban meg nem nezvezett technikai probléma miatt keletkezett,

amit a közlés szerint a tűzoltók már megszüntettek, és az utasfolyamatok (az utasbiztonsági ellenőrzés és a beszállítási folyamatok) hamarosan helyreállnak az érintett területen.

Mint írták, a repülőtér-üzemeltető munkatársai az utasokat helyszíni koordináció és hangosbemondás útján folyamatosan tájékoztatják az eseményekről.

Frissítés, 18.20: a Budapest Airport később közölte, hogy a 2B terminál check-in csarnokát, valamint a SkyCourt galériaszintjét kellett átmenetileg kiüríteni. Járatot nem töröltek, de a Budapest Airport arra kéri az utasokat, hogy folyamatosan figyeljék az utastájékoztatást, mert egyes járatok esetében minimális késés előfordulhat - írták. A repülőtér közúti megközelítése zavartalan.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×