eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Facebook/Márki-Zay Péter

Van, akikkel az ellenzéknek nincs dolga a jövőben - mondta Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter leszólta Ungár Pétert, Karácsony Gergelyről is beszélt, Gyurcsány Ferencet sem felejtette el, majd árulókat emlegetett.

Márki-Zay Péter az ATV-ben arról beszélt: semmilyen információja nincs arról, hogy támogatnák-e Karácsony Gergely kampányát külföldről, de sok sikert kíván neki és az ellenzéknek az önkormányzati választáson Budapesten.

A volt kormányfőjelölt szerint „míg Orbán Viktort és a Fideszt Soros, illetve az Európai Néppárt támogatta annak idején, bennünket csak a külföldön élő magyarok támogattak, még a titkosszolgálat sem tudta bebizonyítani az ellenkezőjét”.

Úgy látja, hogy az ellenzék egy jó részének Rogán Antal és csapata mondja meg, hogy miről beszélhet és miről nem, „vannak olyan árulók, akik teljesen a Fidesz hatása alatt vannak, például Ungár Péter”, ezekkel az ellenzéknek nincs dolga a jövőben.

Az ellenzéknek akkor volt a legtöbb esélye Orbánnal szemben, ha nem a DK elnöke vagy felesége indult a választáson,

ebben értett egyet az ellenzéki szavazók kétharmada – jelentette ki Márki-Zay Péter a műsorban, majd hozzátette: "helyben meg kellene állapodniuk az ellenzéki pártoknak, ha ez nem megy, akkor előválasztáson kellene kiválasztaniuk az esélyes jelöltet. Azok az ellenzékiek, akik például Miskolcon ezt kockáztatják és az egyik sikeres ellenzéki várost a Fidesz kezére játszanák, azok igenis árulók" – jelentette ki.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Tombol az ingatlanválság Nyugaton - aggódjunk a magyar projekthitelek miatt?

Tombol az ingatlanválság Nyugaton - aggódjunk a magyar projekthitelek miatt?

A home office miatti alacsony kihasználtság, a megemelkedett finanszírozási költségek és a gazdasági növekedés visszafogottsága válságba taszította a kereskedelmi ingatlanok, köztük az irodák piacát a fejlett országokban. Különösen az USA-ban és Németországban pánikolt be emiatt a részvénypiac, elég a New York Community Bank és a Pfandbriefbank zuhanására gondolni, amelyeknek nagy a hitelkitettségük ezen a területen. De mi a helyzet Magyarországon? Aggódhatunk mi is a kereskedelmi ingatlanokra felvett projekthitelek miatt? Az MNB ezen a héten közzétett Kereskedelmiingatlan-piaci jelentésének a megállapításait foglaljuk most össze erről, további információkért pedig érdemes eljönni a Portfolio május 14-ei Hitelezés 2024 konferenciájára, amelyen a piaci szereplők is értékelik a helyzetet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×