eur:
389.71
usd:
363.92
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Rendőrök egy pesterzsébeti iskolánál, ahol egy teherautó kőkerítésnek ütközött, ami rádőlt egy 9 éves gyermekre és édesanyjára 2023. október 10-én. A fiú a helyszínen életét vesztette, édesanyja lábsérülést szenvedett, őt a traumatológiai centrumba vitték.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

A teherautóból kilógó alkatrész okozhatta egy kisfiú halálát Pesterzsébeten

Az iskola udvaráról kihajtó teherautóból kilógó alkatrész beleakadt az iskolakapuba, és kirántotta az azt tartó kőoszlopot - mondta az iskola igazgatója, amelynek kerítése rádőlt a kisfiúra és édesanyjára.

Egy kilógó alkatrész okozhatta a 9 éves kisfiú halálát, akire kedden rádőlt a kerítés a pesterzsébeti iskolája előtt, írja a Blikk. Kedden reggel egy tehergépkocsi egy XX. kerületi iskola udvaráról hajtott ki, amikor kidöntötte a kőkerítést, amely a járdán tartózkodó gyalogosokra dőlt. A balesetben egy kilencéves fiú a helyszínen életét vesztette, édesanyja pedig lábsérülést szenvedett, őt a traumatológiai centrumba vitték.

"Jelenlegi információink szerint a teherautóból kilógó alkatrész akadt bele az iskolakapuba, és kirántotta egyben az azt tartó kőoszlopot" – mondta az iskolaigazgató a Tényeknek. Hozzátette, hogy a tragédia feldolgozásában pszichológus segíti a diákokat és a tanárokat.

A BRFK a sofőrt őrizetbe vette, halált okozó közlekedési balesete vétsége miatt indult ellene eljárás, szabadlábon védekezhet.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×