eur:
397.28
usd:
371.58
bux:
70378.92
2024. június 24. hétfő Iván
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Tűzoltók és mentők egy pesterzsébeti iskolánál, ahol egy teherautó kőkerítésnek ütközött, ami rádőlt egy 9 éves gyermekre és édesanyjára 2023. október 10-én. A fiú a helyszínen életét vesztette, édesanyja lábsérülést szenvedett, őt a traumatológiai centrumba vitték.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt egy fiú egy fővárosi iskolánál

Az Infostart úgy értesült, hogy a baleset egy iskola közelében történt.

Meghalt egy fiúgyermek Pesterzsébeten, miután egy általános iskola közelében rádőlt egy betonelem. Az esetnek szülők és gyerekek is szemtanúi voltak - értesült kedd reggel az Infostart.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság később közölte: egy teherautó villanyoszlopnak ütközött, még később pedig azt írták, hogy egy kőkapunak ment neki a jármű, ami egy gyermekre és édesanyjára dőlt. A gyermek a helyszínen elhunyt, az anyát kórházba, traumatológiai osztályra vitték.

Budapest, 2023. október 10.
Rendőrök és mentők egy pesterzsébeti iskolánál, ahol egy teherautó kőkerítésnek ütközött, ami rádőlt egy 9 éves gyermekre és édesanyjára 2023. október 10-én. A fiú a helyszínen életét vesztette, édesanyja lábsérülést szenvedett, őt a traumatológiai centrumba vitték.
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2023. október 10. Rendőrök és mentők egy pesterzsébeti iskolánál, ahol egy teherautó kőkerítésnek ütközött, ami rádőlt egy 9 éves gyermekre és édesanyjára 2023. október 10-én. A fiú a helyszínen életét vesztette, édesanyja lábsérülést szenvedett, őt a traumatológiai centrumba vitték. MTI/Mihádák Zoltán
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×