eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: Veszprém vármegyei rendőrség
Nyitókép: Veszprém vármegyei rendőrség

A bicikliúton gázolt a 75 éves autós

A Veszprém-Gyulafirátót között a kerékpárúton gázolt el egy biciklist a kanyarodó autójával egy 75 éves sofőr - írja a Veszprém vármegyei rendőrség.

A 14 éves kerékpáros megsérült, őt a mentők kórházba szállították, de az autót vezető férfi is ellátásra szorult.

A rendőrök a napkban arról is beszámoltak, hogy az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján 2023. augusztus 7-e és 13-a között tartott akcióban a megyében 835 esetben intézkedtek a gyorshajtókkal szemben.A leállítások során 422 intézkedés volt, leállítás nélkül 413 jogsértést rögzítettek az egyenruhások.

Helyszíni bírságot 179 járművezetővel szemben szabtak ki a járőrök, míg közigazgatási bírsággal 177 alkalommal sújtották a gyorshajtót.

18 esetben figyelmeztetéssel éltek, 48 sebességtúllépést elkövető sofőrrel szemben pedig feljelentést kezdeményeztek a rendőrök. Ezen felül 413 esetben objektív felelősség alapján indult eljárás a sebesség túllépő jármű üzembentartójával szemben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×