eur:
389.4
usd:
363.93
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Összeroncsolódott mentőautó és személygépkocsi az Üllői úton, a Határ úti metrómegálló közelében, ahol két autó és a mentőautó összeütközött 2023. augusztus 14-én. Az elsődleges információk alapján a balesetben nem sérült meg senki.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Két személy- és egy mentőautó karambolozott a Ferihegyi reptérre vezető úton

A rendőrök a műszaki mentés idejére lezárták az út Határ úti felüljáró és a KÖKI Bevásárlóközpont közötti szakaszát.

Lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat, miután összeütközött két autó és egy mentőautó hétfő délelőtt az Üllői úton, a Határ úti metrómegálló közelében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A közlemény szerint az elsődleges információk alapján a balesetben nem sérült meg senki.

Budapest, 2023. augusztus 14.
Összeroncsolódott személygépkocsi az Üllői úton, a Határ úti metrómegálló közelében, ahol két autó és egy mentőautó összeütközött 2023. augusztus 14-én. Az elsődleges információk alapján a balesetben nem sérült meg senki.
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2023. augusztus 14. Összeroncsolódott személygépkocsi az Üllői úton, a Határ úti metrómegálló közelében, ahol két autó és egy mentőautó összeütközött 2023. augusztus 14-én. Az elsődleges információk alapján a balesetben nem sérült meg senki. MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrök a műszaki mentés idejére lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető út Határ úti felüljáró és a KÖKI Bevásárlóközpont közötti szakaszát – áll a közleményben.

Frissítés!

Helyreállt a forgalom az érintett szakaszon - közölte a rendőrség 11 óra után.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×