eur:
389.66
usd:
363.21
bux:
68186.42
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pixabay

Szinte ősz van, de már közelít a nyár - időjárás-jelentés

Még marad a szokatlanul hűvös idő, de a hétvégére már visszatérhet a kánikula.

Kedden gyengén vagy közepesen felhős idő mellett többórás napsütés várható, délutántól nyugat felől magasszintű felhőzet is érkezik az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Az északi tájakon néhány helyen futó zápor, az északkeleti határ közelében esetleg egy-egy zivatar is előfordulhat. A délnyugati tájak kivételével élénk, északon helyenként erős nyugati szél várható.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 20 és 25 fok között valószínű.

Szerdán északnyugat felől vékonyodó, szakadozó frontfelhőzet vonulhat délkelet felé. Emellett hazánk nagy részén több órára kisüthet a nap. Inkább a nap második felében, főleg hazánk északnyugati felén-harmadán valószínű elszórtan záporeső, zivatar. A déli, délnyugati szél időnként megélénkül. A hajnali 8, 14 fokról 21 és 27 fok közé melegszik fel a levegő.

Eső a fővárosban még szerdán és csütörtökön is előfordulhat. Az első, zavartalan napsütésre jelen állás szerint péntekig várni kell.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×