eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 3. vasárnap Ferenc, Olívia
Nyitókép: BKK

Kovács Bendegúz elmondta, meddig érvényesek az olcsón megvásárolt BKK-jegyek

A szeptemberi áremelés után még egy évig érvényesek az addig megvásárolt BKK-jegyek. Közben kiderült a BudapestGo alkalmazáson keresztül vásárolják a teljes árú havi bérletek negyedét.

"A vonal- és gyűjtőjegyek 2024. augusztus 31-ig felhasználhatóak lesznek, tehát senkinek nem érdemes aggódni amiatt, hogy esetleg ne tudna használni a mostanában megvásárolt jegyeit a következő év folyamán" – mondta az InfoRádióban Kovács Bendegúz, a Budapesti Közlekedési Központ szakszóvivője.

Ezután 2024. szeptember 1-től már csak az új jegyekkel lehet majd utazni a BKK járatain. A korábban megvásárolt jegyek valamilyen módon visszaválthatók, de Kovács Bendegúz azt javasolja, elsősorban a bérleteket vásárolják, hiszen azok ára tíz éve nem változott.

Kiemelte,

az utóbbi években a bankkártyás vásárlások "törnek előre", illetve az ügyfelek kedvelik az automatákat, mert a vásárlások több mint fele ezen keresztül történik.

A bankkártyás vásárlások abba az irányba terelik az embereket, hogy nagyobb értékű termékeket vásároljanak: az automatákon keresztül lebonyolított bankkártyás vásárlások értéke 80 százalékot tesz ki.

Az automatáknál lehet fizetni készpénzzel is, de annak érdekében, hogy csökkentsék a csalási lehetőségeket, időről-időre kizárólag bankkártyás fizetési megoldást biztosítanak - tette hozzá Kovács Bendegúz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×