eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Lottószelvények a Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózójában Budapesten 2019. március 22-én. Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Drágul a legnépszerűbb szerencsejáték

Szeptembertől változik az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjáték ára, továbbá a Joker alapdíja is. A legnépszerűbb számsorsjátékok alapdíjai egységesen 50 forinttal kerülnek majd többe.

Az új díjszabás minden nyereménykategóriában nagyobb összegű nyereményt is jelenthet a játékosok számára - olvasható a játék honlapján.

Az Ötöslottó esetében például átlagosan 17%-kal fognak nőni a nyeremények, míg a fix nyeremények összege a Joker esetében közel ötödével emelkedik. Ezzel a változással a korábbinál még nagyobb főnyeremények várhatóak hétről-hétre.

A játékok fogadási idejéhez igazítottan az első alapdíj változás a Skandináv lottót érinti, amely esetében augusztus 30. 21:30-tól már kizárólag az új, 400 forintra módosult alapdíj megfizetésével lehet szelvényt feladni. Az Ötöslottóra és Jokerre fentiek szeptember 2-án 20:30-tól, Hatoslottóra szeptember 3-án 17:00 órától vonatkoznak.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×