eur:
389.63
usd:
363.68
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Ungár Péter LMP-s képviselő az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 24-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ungár Péter beolvasott egy őt bíráló ellenzéki médiumnak

Az LMP-s politikus szerint a portál képtelen szembenézni az esetleges tévedésekkel.

„A 444 ma – egy héttel a megjelenése után – szemlézte a hirado.hu-nak adott interjúmat” – írta minap Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője közösségi oldalán, majd azonnal helyesbített: „Vagyis szemlének ezt túlzás lenne nevezni, csak ilyen összekacsintós módon újra tudtára adták az olvasóknak azt a félelmetes erejű felismerést, hogy aki nem ajtónak szaladva, kordont bontva, visítva ellenzéki, az rossz ember, nem is igazi ellenzéki. Ha ezt úgy teszi, hogy közben azt a bűnt is elkövette, hogy fideszes anya szülte, akkor nem számíthat bocsánatra” – tette hozzá.

Ungár Péter bejegyzése szerint a portál ezúttal azt hozta bizonyítékként, hogy azt merte mondani, hogy az LMP igyekszik konstruktív ellenzéki párt lenni. Szerinte ebben nincs semmi új, ugyanis az LMP azért jött létre, hogy „a magyar politikát megmérgező szekértábor-logikával szemben csináljon politikát”. Úgy véli, hogy igyekeznek konstruktívak lenni, „mert az egymás napi négyszeri hazaárulónak minősítése nem látjuk, hogy miért szolgálná az ország érdekét”.

Az LMP társelnöke szerint politikus ritkán oszt meg magáról negatív tartalmat, ő ezt most mégis megtette, és egy öt évvel ezelőtti 444-es cikket linkelt be írása végére. „Akkor azért voltam fideszes, mert az LMP nem vett részt az összefogásban, és miattunk lett kétharmad. Azóta részt vettünk, még a többek között a 444 által új messiásnak kikiáltott Márki-Zay Péter mögé is felsorakoztunk (…). Minden elvárásnak megfeleltünk, mégis jött a negyedik kétharmad” – emlékeztet Ungár Péter, elismerve: egyszerűbb minden vereség után mindenkit, akit mást gondol, fideszesnek minősíteni, mint szembenézni az esetleges tévedésekkel, „de azért az a gyanúm, hogy az utóbbi valószínűleg közelebb vinne a kormányváltáshoz”.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×