eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pexels.com

Randidrogos támadás a Balaton egyik közismert kocsmájánál

Az egyik kocsmáros bekeményít: kiönt minden felügyelet nélkül hagyott italt.

A hétvégén több randidrogos támadás is volt Balatonalmádiban; bár szerencsére nem történt komolyabb tragédia, könnyen lehetett volna – hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán egy felelősségteljes vendéglátóegység-üzemeltető.

A Picuri Kocsma személyzete mostantól minden felügyelet nélkül hagyott italt kiborít, hogy elkerüljük a hasonló eseteket – idézi a Napi.hu a vendéglátóhely terjedelmes figyelemfelkeltő bejegyzését.

Csontos Dávid balatonalmádi vendéglátós beszámolója szerint volt a hétvégén egy eset, amikor többen rosszul lettek, és még mentőautó is érkezett az üzlethez. Mint írja, azt hitték, ilyesmi csak a nagyvárosokban van, de sajnos ki kell mondani:

„a hétvégén több randidrogos támadás volt nálunk, és hatalmas mázli, hogy az ügynek megvan a feltételezett elkövetője, aki a kamerafelvételek és a vallomások alapján már a hatóság látóterébe került.”

„De nem szabad csak a szerencsére bíznunk magunkat” – teszi hozzá, kérve egyebek mellett, hogy senki ne hagyja az asztalokon őrizetlenül az italát.

„Közös odafigyeléssel és összefogással megelőzhetünk hasonló eseteket és ismét biztonságossá tehetjük szórakozásunkat” – zárja sorait a kocsmáros.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×