eur:
389.6
usd:
361.95
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Nyitókép: Infostart

Találtunk egy lyukat Budapesten, ahol hamarosan egy autó süllyedhet el - fotók

A Dózsa György úton érdemes alaposan körülnézni.

Az Infostart egyik munkatársa még péntek reggel egy érdekes kis lyukat látott Budapesten, a Dózsa György út és az Angyalföldi út kereszteződésében. Az apró hiba már másoknak is szemet szúrhatott, mert valaki egy piros körrel megjelölte a kisebb mélyedést, sőt egy figyelmeztető táblát is kihelyeztek a kátyúszerűség elé.

Aztán eltelt három nap, és hétfő reggel ismét meglátta a lyukat, de már jelentősen nagyobb méretben, láthatóan kezdett megsüllyedni az aszfalt, vélhetően valamilyen csőtörés moshatja alá az úttestet. A fokozódó problémát ismét csak észlelhették illetékesek, mert addigra a piros karikát egy fehér körre cserélték, és maradt a figyelmeztető tábla is az autósoknak.

A probléma azonban nem szokott itt megállni, legutóbb például Debrecenben a 4-es főút városon átvezető szakaszán szabályosan megnyílt a föld egy BMW-s alatt, a víz úgy alámosta az aszfaltot, hogy több négyzetméteren megsüllyedt a burkolat.

Címlapról ajánljuk
Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

A pénzes amerikai családok egyre gyakrabban folyamodnak második állampolgárságért vagy állandó lakhatási engedélyért külföldön. Az igazán tehetősek valóságos „útlevél-portfóliókat” gyűjtenek – egy ügyvédi iroda szerint minderre a potenciális kockázatok késztetik őket. De melyek ezek?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×