eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Fürdőzők a Balatonban a szigligeti strandnál. A tartós kánikula miatt másodfokú hőségriasztást rendelt el az országos tiszti főorvos a június 18-tól 21-ig tartó időszakra.
Nyitókép: MTI/Varga György

Strandprogramot ajánl az időjárás

Napos, és egyre melegebb idő lesz.

Vasárnap napos, száraz időre számíthatunk - írja előrejelzésében az Időkép. Helyenként élénk lehet az északi-északnyugati szél. Hajnalban még többfelé felfrissül a levegő, 12-18 fok várható, de

délután 30 és 35 fok közötti csúcsértékekre van kilátás

Hétfőn sokfelé napos időre számíthatunk, de délután a Dunántúlon és északon már erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. A nyugati-északnyugati szél többfelé élénk, helyenként erős lehet. 32-37 fokos kánikulára készülhetünk.

Kedden is sokat süthet a nap, egy-egy zápor csak néhol, elsősorban az északi és az északkeleti tájainkon fordulhat elő. Többfelé élénk, helyenként erős lehet az északnyugati szél. Délutánra 30 és 36 fok közé melegedhet a levegő.

Szerdán és csütörtökön már többfelé zavarhatják gomolyfelhők a napsütést, és helyenként záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Sokfelé élénk lehet a szél, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökésekre is számítani kell. Folytatódik a kánikula, majd csütörtökön helyenként már 30 fok alatt maradhat a csúcshőmérséklet.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×