eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A megnyílt pesti alsó rakpart egy szakasza a Jane Haining rakparton 2023. június 17-én. Ismét korzóként, köztérként használható hétvégenként a pesti alsó rakpart. A nyitóhétvégén kiállítással, zenével és gyerekprogrammal várják az érdeklődőket.
Nyitókép: Soós Lajos

Most elmondhatja a BKK-nak, mit gondol, a rakpart lezárásáról

Szeptemberig tart a társadalmi egyeztetés.

A lakosság véleményét várja a Budapesti Közlekedési Központ a Pesti alsó rakpart tervezéséhez.

A BKK közleményében ismerteti: a hétvégékre megnyitott Pesti alsó rakpartra kilátogatók tapasztalataira kíváncsiak, a társaság weboldalán kitölthető kérdőívben

arra várják a válaszokat, milyennek szeretnék látni a rakpartot.

A BKK emlékezet arra, hogy az idén nyáron már harmadik éve vehetik birtokba a gyalogosok és kerékpárosok is a megnyitott pesti alsó rakpartot a Margit híd és a Közraktár utca között. Ennek köszönhetően hétvégéken és ünnepnapokon pihenni, mozogni vagy edzeni vágyókkal telik meg a terület. A rakpartra látogatók nagy száma igazolja, hogy a budapestiek szívesen töltik szabadidejüket az egyedülálló panorámával és különleges atmoszférával bíró területen.

A szakemberek jelenleg is dolgoznak a jövő Pesti alsó rakpartjának tervezésén - közölte a BKK - és ehhez a rakpart használóinak véleményére is kíváncsiak. Egy kérdőív kitöltésével mindenki elmondhatja, hogy milyennek szeretné látni a jövőben a pesti alsó rakpartot, melyek azok a funkciók, eszközök, programok, amelyek még élvezetesebbé tehetik az itt eltöltendő időt.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×