eur:
389.3
usd:
362.7
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A H5-ös HÉV szentendrei végállomása 2021. június 9-én. Ezen a napon sajtótájékoztatót tartottak itt a H5-ös szentendrei HÉV-vonal és a végállomás megújulásáról. A tervek szerint 2026 elejére készül el az az új csomópont, amely magában foglalja a P+R parkolóházat, biciklitárolókat és közös rendszerbe fogja a HÉV-végállomást és a Volánbusz-pályaudvart. A kormány a szentendrei HÉV fejlesztését nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak minősítette, a döntés magában foglalja a H5-ös vonal és a szentendrei HÉV-végállomás felújítását.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

BKK: pótlóbuszok járnak a H5-ös és a H7-es HÉV vonalán

Buszokkal lehet közlekedni a Batthyány tér és Békásmegyer között hétvégén, hétfőtől pedig a H7-es csepeli HÉV teljes vonalán – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK)

A H5-ös HÉV szombaton és vasárnap karbantartás miatt csak Békásmegyer és Szentendre között jár, Békásmegyer és Batthyány tér között a H5-ös pótlóbusszal lehet utazni.

Batthyány téren a pótlóbuszok a templom elől indulnak, a 39-es autóbusz Batthyány téri végállomását pedig áthelyezik a Vásárcsarnok elé, a 990-es autóbusz megállóhelyére.

A H7-es csepeli HÉV helyett busszal lehet közlekedni július 3-ától július 20-áig karbantartás miatt.

A Boráros tér és Csepel, Szent Imre tér között a H7-es pótlóbusszal, a Szent Imre tér és Csepel HÉV-állomás között az ott közlekedő autóbuszjáratokkal lehet utazni. A pótlóbuszok a Boráros téren a belső autóbusz-végállomásról, a 224-es busz megállójából indulnak, Csepelen pedig a Szent Imre téren az autóbusz-végállomáson, vagy a HÉV-vonal melletti megállóhelyeken lehet felszállni rájuk. A 224-es busz ebben az időszakban a Boráros téren a 212-es busz megállója mögül indul - közölte a BKK.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×