eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad a Kossuth Rádiónak a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) brüsszeli képviseleti irodájában az Európai Unió tagországai állam- és kormányfőinek kétnapos tanácskozása idején 2023. június 30-án. Balra Törőcsik Zsolt műsorvezető.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Itt visszanézheti Orbán Viktor Kossuth rádiós brüsszeli interjúját

Az uniós csúcstalálkozó pénteki napjának kezdése előtt jelentkezett miniszterelnöki beszélgetéssel a Jó reggelt, Magyarország című műsorban a közszolgálati csatorna.

Az EU-nak már régen nincs arra pénze, amire költ, és néhány év alatt csődközeli állapotba került a pénzügyi helyzete - mondta Orbán Viktor az interjúban, kifejtve, hogy Magyarország számára elfogadhatatlanok az EU költségvetési módosító javaslatai. A témáról várhatóan parázs vita lesz pénteken.

Csütörtökön a menekültkérdés volt terítéken az uniós tagországok csúcstalákozóján. A magyar és a lengyel kormány nem szavazta meg a közös állásfoglalást, mert a belügyminiszterek által nemrégiben elfogadott javaslat elfogadhatatlan a két ország számára - hangsúlyozta a miniszterelnök.

Az interjút alább megnézhetik, cikkünket itt elolvashatják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×