eur:
389.8
usd:
363.73
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A Lánchíd felújítása miatt a budai alsó rakpart lezárt szakasza 2022. június 20-án. Ettől a naptól augusztus közepéig ideiglenesen lezárták a Halász utca és a Döbrentei tér közötti rakpartszakaszt a közúti forgalom elől. A pesti alsó rakparton ebben az időszakban a hét minden napján, így hétvégente is lehet majd gépjárművel közlekedni.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Erre számíthat, aki most kel útra

Útfelújítások miatti lezárások és terelések nehezítik az autósok dolgát a hét első napján.

Az utinform.hu klözlése szerint az M0-s autóút déli szektorban, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Diósdnál útburkolatot javítanak. A 9-es km-től a 6-os km-ig a külső sávot mozgó terelés mellett lezárták.

Az M1-es autópályán, Tata térségében is sávelhúzásos terelést építettek ki. A 64-es és a 74-es km között Hegyeshalom irányába a külső és a leállósáv használható, míg Budapest felé a belső sávon, valamint az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom. A 73-as km-nél lévő Grébics pihenőt nem zárták le, a pihenőbe egy bójákkal kijelölt, szűk sávon lehet be- és kihajtani. A kihajtásnál fokozott figyelemmel legyenek.

Az 51-es főúton, Dunaharaszti elkerülő szakaszán burkolatfelújítást végeznek a 19-es km-nél. Félpályás lezárás van érvényben, napközben jelzőőr irányít. Torlódik a forgalom.

Kecskemét határában, a repülős körforgalomnál, a 44-es és a 445-ös főutak csomópontjában építési munkálatokat végeznek, félpályás lezárás mellett. Mindkét irányban jelentős torlódásra, hosszabb menetidőre készüljenek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×