eur:
393.87
usd:
364.75
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Leáll a Magyar Közút online

Karbantartás miatt.

Átfogó informatikai karbantartás miatt átmenetileg nem lesznek elérhetők a Magyar Közút online szolgáltatásai szombaton, 2023. június 10-én 12 órától várhatóan vasárnap, június 11-e 12 óráig - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A karbantartás ideje alatt szünetel többek között a www.utinform.hu weboldalon a korlátozások, balesetek térképi megjelenítése, a kameraképek és a társaság weboldala, www.kozut.hu is. Aktuális forgalmi információkért a közlekedők az Útinform diszpécsereit és a vármegyei diszpécsereket telefonon lehet elérni - hívták fel a figyelmet a közleményben.

Részletezik, hogy a frissítés miatt átmenetileg szünetelni fog a társaság valamennyi publikus oldala, így többek között a www.kozut.hu oldalon keresztül elérhető e-ügyfélszolgálati felület, a www.uvreoffice.kozut.hu, melyen útvonalengedélyek kérhetőek és a társaság Úttörténeti Múzeumának weboldala, a www.muzeum.kozut.hu is. A közútkezelő munkavállalói ezalatt emaileket sem tudnak fogadni, azokat csak a rendszerek újraindítása után érik majd el.

Aktuális forgalmi információkkal kapcsolatban ugyanakkor ebben az időszakban is elérhetőek lesznek az Útinform diszpécserei telefonon a +36-1-336-2400 telefonszámon és a vármegyei diszpécser szolgálatok is, amelyek telefonos elérhetőségei a társaság weboldalán érhetőek el.

A közleményben tudatták azt is, hogy június 13-a, kedd éjszakától június 14-e, szerda reggelig újabb karbantartási munkák keretében a társaság gyorsforgalmi utak felett található változtatható jelzésképű táblái állnak le átmenetileg, nemcsak a Magyar Közút, hanem a tavaly szeptember óta a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kezelésében lévő autópálya szakaszokon is. Ezalatt a táblákon nem jeleníthető meg aktuális útinformáció, csak általános tájékoztatás.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×