eur:
390.98
usd:
366.23
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége/YouTube

Vonat gázolt halálra egy férfit

A baleset Szomódnál történt.

Vonat gázolt halálra egy középkorú férfit vasárnap a Komárom-Esztergom vármegyei Szomód térségében.

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy a baleset a kerékpárút vasúti átjárójában történt. A vasúti szerelvény utasaiért mentesítő járat érkezett, a komáromi hivatásos tűzoltók az utasok biztonságos átszállásában nyújtanak segítséget.

A Mávinform tájékoztatása szerint a Sopronból Kelenföldre tartó, Komáromból továbbindult Kékfrankos InterCity gázolt el egy embert Almásfüzitő és Tata között, egy vasúti-közúti átjáróban.

A baleset idején a fénysorompó jól működött, a keresztező forgalomnak tilosat jelzett - írták.

A helyszínelés végéig itt csak egy vágányon haladhatnak a vonatok. Emiatt a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon 15-20, esetenként 20-30 perccel hosszabb menetidőre kell számítani.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×