eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Nyitókép: Getty Images/ Anadolu Agency

Több változás lesz az Aldi a balatoni üzleteiben

Hosszabb nyitvatartást és munkaerőbővítést vezet be a nyári szezonban a cég.

Az áruházlánc az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja június 1. és augusztus 31. között tíz Balaton környéki üzletét, amelyek a korábbinál is hosszabb nyitvatartással várják a vásárlókat – írja az Aldi sajtóközleményében.

A korábbi évek tapasztalata alapján a magasabb vásárlószám miatt bővítik a dolgozói létszámukat, és csaknem 100 új, szezonális munkahelyet hoz létre a nyári időszakra a tíz érintett üzletben. A munkakeresők határozott idejű munkaviszony keretén belül dolgozhatnak teljes, vagy heti 20, 30, 35 órás részmunkaidőben.

A vállalat a szezonális balatoni pozíciókban tovább emelte béreit,

így ezekben az üzletekben heti 30 óra esetén bruttó 399 525 forint, 35 óra esetén 466 113 forint, 40 órás munkaviszony esetén bruttó 532 700 forint a járandóság. Az áruházlánc ezekbe a pozíciókba felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várja.

Emellett az áruházlánc borhűtőket telepít több üzletébe, amelyekkel biztosítja a megfelelő tárolási hőmérsékletet, és lehetővé teszi, hogy a bor a vásárlás után azonnal fogyasztható legyen. Balatonlellén, Gárdonyban, Szántódon, Siófokon és Balatonalmádiban található üzletek a nyári időszakban egy parkolóban felállított, légkondicionált sátorral bővülnek, ahol például szerszámok, kerti eszközök, strandfelszerelések, ruházat és háztartási termékek is elérhetőek lesznek.

Ezen felül minden tókörnyéki áruházban fagylaltszigeteket alakítanak ki, ahol a vásárlók széles választékban vehetnek jégkrémet és fagylaltokat.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×