eur:
389.45
usd:
363.1
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Getty Images/ Anadolu Agency

Több változás lesz az Aldi a balatoni üzleteiben

Hosszabb nyitvatartást és munkaerőbővítést vezet be a nyári szezonban a cég.

Az áruházlánc az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja június 1. és augusztus 31. között tíz Balaton környéki üzletét, amelyek a korábbinál is hosszabb nyitvatartással várják a vásárlókat – írja az Aldi sajtóközleményében.

A korábbi évek tapasztalata alapján a magasabb vásárlószám miatt bővítik a dolgozói létszámukat, és csaknem 100 új, szezonális munkahelyet hoz létre a nyári időszakra a tíz érintett üzletben. A munkakeresők határozott idejű munkaviszony keretén belül dolgozhatnak teljes, vagy heti 20, 30, 35 órás részmunkaidőben.

A vállalat a szezonális balatoni pozíciókban tovább emelte béreit,

így ezekben az üzletekben heti 30 óra esetén bruttó 399 525 forint, 35 óra esetén 466 113 forint, 40 órás munkaviszony esetén bruttó 532 700 forint a járandóság. Az áruházlánc ezekbe a pozíciókba felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várja.

Emellett az áruházlánc borhűtőket telepít több üzletébe, amelyekkel biztosítja a megfelelő tárolási hőmérsékletet, és lehetővé teszi, hogy a bor a vásárlás után azonnal fogyasztható legyen. Balatonlellén, Gárdonyban, Szántódon, Siófokon és Balatonalmádiban található üzletek a nyári időszakban egy parkolóban felállított, légkondicionált sátorral bővülnek, ahol például szerszámok, kerti eszközök, strandfelszerelések, ruházat és háztartási termékek is elérhetőek lesznek.

Ezen felül minden tókörnyéki áruházban fagylaltszigeteket alakítanak ki, ahol a vásárlók széles választékban vehetnek jégkrémet és fagylaltokat.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban jár Amerika

Szép pluszban jár Amerika

Vegyes mozgásokat látunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×