eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Böröndi Gábor altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnokhelyettese beszél, mellette Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára (j) a Bács-Kiskun megyei madarasi határvédelmi bázisnál tartott sajtótájékoztatón 2020. január 5-én. Németh Szilárd közölte, hogy az erősödő migrációs nyomásra tekintettel megkétszerezik a határvédelemben részt vevő katonák számát.
Nyitókép: MTI/Molnár Edvárd

Kedden bemutatkozik a honvédség új vezérkari főnöke

Közös sajtónyilatkozatot tesz a honvédelmi tárca vezetőjével.

Közös sajtónyilatkozatot tesz kedd délben Böröndi Gábor László altábornagy, a Magyar Honvédség vezérkari főnöke és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter - tudta meg az Infostart.

Ismert, Ruszin-Szendi Romulusz megbízatása váratlanul megszűnt a múlt héten, őt váltotta Böröndi Gábor László, a keddi esemény tehát Böröndi első nyilvános szereplése lesz a honvédség operatív vezetőjeként.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×