eur:
388.8
usd:
361.99
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály
Nyitókép: Forrás: Facebook/ BKK - Budapesti Közlekedési Központ

Karácsony Gergely már tudja, hogy mikorra fejezik be teljesen az M3-as metró felújítását

A Lehel tér és a Nagyvárad tér felújítása még zajlik.

Hétfő délután óta teljes vonalon, Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között közlekedik a felújított, akadálymentes M3-as metró.

"Ahogy mindig elmondtuk, hátra van a szakaszok közötti váltóállomások, a Lehel tér és a Nagyvárad tér átadása. Erre már csak két hónapot, május végéig kell várni, addig állomáspótló buszok segítik az érintett két állomás megközelítését" – írta Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere Facebook-oldalán.

A főpolgármester azt írta, hogy a Lehel tér és a Nagyvárad tér felújítása miatt

lesz még több alkalommal hétvégén is pótlás a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között,

hiszen vannak olyan munkálatok és szállítások, amik csak így oldhatóak meg.

"Mind a két állomáson megfeszített munka zajlik. 2022. májusában zárták le őket a forgalom elől, egy évvel később pedig már felújítva, akadálymentesítve át is fogjuk adni őket" – írta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Példátlan, ami a magyar munkahelyeken zajlik: két kőkemény generációs kihívással nézünk szembe

Példátlan, ami a magyar munkahelyeken zajlik: két kőkemény generációs kihívással nézünk szembe

"A fiatalokat nem lehet egy eszközzel „megszerelni”, hogy ugyanúgy viselkedjenek, meg akarjanak halni a munkában, mint mi. Erre nincs eszköz, hanem csak szemüveg" - mondja Steigervald Krisztián generációkutató. Globális kultúraváltás történt: megváltozott a munkához való hozzáállás, és különösen a munkára való nevelés szokásai. A generációk közötti különbségek begyűrűznek a munkahelyekre, ráadásul a generáció-menedzsment egyszerre két nehéz feladattal néz szembe: a 30 év alattiak és az 55 év felettiek integrálásával. Az IT-szektorban, a technológiai váltásban is megfigyelhető, hogy a különböző érettségi szintű technológiák ugyanúgy, ahogy a társadalmi generációk, a mai napig egymással párhuzamosan élnek - teszi hozzá Mádi Gábor, a Shiwaforce CIO-ja. A témával június 11-ei Financial IT konferenciánkon is foglalkozunk. Részletek és regisztráció itt!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×