eur:
385.93
usd:
355.35
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Frontális baleset Budapesten, egy ember meghalt

Csepelen ütközött két személyautó.

Egy ember a helyszínen meghalt, amikor frontálisan összeütközött két autó Csepelen hétfő este – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A baleset a XXI. kerületi a Weiss Manfréd út elején történt. A helyszínelés miatt három sávot lezártak, a forgalom egy sávon, váltakozó irányban halad – olvasható a police.hu-n.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Megrendítő vallomások a színészlegendától – könyv Benedek Miklósról

A Nemzet Színésze zárkózott ember hírében állt, idősebb korára azonban feloldódott, és megannyi sikeres szerep után a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról mesélt életrajzi könyvében, melynek megjelenését nem érhette meg, ugyanis január 9-én elhunyt. A könyv megírásában egy régi jó barát, Vajda Katalin volt a segítségére, akinek köszönhetően egy mellbe vágóan őszinte vallomást olvashatunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×